Szájszag, szájápolás, kellemetlen lehelet, szájhigiéne

Ön itt jár: Főoldal A TetroBreath Magyarország Kft. - Tetrobreath - Szájszag, szájápolás, szájhigiéne, kellemetlen lehelet Fehér a nyelve vagy térképnyelve van?
Tisztelt Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy áraink október 5-töl emelkednek. Utoljára 2012. márciusban volt árváltozás, azóta azonban sajnos a Forint-Euro árfolyam jelentösen változott. Akkor 290 Ft volt 1 Euró, ma pedig 314 Ft. Megértésüket köszönjük. A Tetrobreath Kft. vezetése
 

A TetroBreath Magyarország Kft.

Image  

A TetroBreath Magyarország Kft.

A TetroBreath Magyarország Kft. alapítói olyan humánszakemberek és gyógyszerészek, akik nemcsak magát a betegség megszüntetését tűzték ki célul a magyarországi disztribuciós cég megalapításával, hanem annak a nagyon erős tabunak a megszüntetését is, hogy amiről nem beszélünk az nincs.

A szájszag van és szájszagtól szenvedő ember is bőven: Magyarországon a kutatások szerint minden 4. felnőtt szenved szájszagtól, és az öregedés, a csökkenő nyálelválasztás miatt hozzájárul a szájszárazság és az ezzel járó rossz lehelet kialakulásához. Tapasztalatunk szerint a munkahelyi, iskolai közösségek kiközösítik a szájszagtól szenvedő embereket. Fókuszcsoportos kutatásaink szerint embertársaink a legritkább esetben jelzik vissza egymásnak ezeket a kellemetlen tapasztalatokat, mint a testszag vagy szájszag, inkább viszolyogva elfordulnak és eltávolodnak a problémás személytől.

 Lendvay Péter
 Ügyvezető igazgató

 

Célunk 

Célunk, hogy a munkahelyi mobbing (csoportos kiközösítés) helyett, vagy a szájszagtól szenvedő egyén háta mögötti kritizálása helyett, képessé váljunk támogatóan visszajelezni embertársunknak, ha szenvedünk a közelségétől. Szeretnénk, ha a diszkrimináció, a kiközösítés, elszigetelődés csökkenne környezetünkben, és egyre többször ajándékoznánk meg egymást azzal, hogy őszintén, egyenesen, konstruktívan és támogatóan jelezzük vissza bármilyen problémánk vagy igényünk van.

Mivel a szájszagáról ritka kivételtől eltekintve az érintettek nagy része mit sem tud, (saját szájszagát nem érzi az ember) célunk, hogy ne csak a fogorvosok, szájhigíénikusok, patikusok, háziorvosok és más egészségügyi véleményformálók tudjanak a termékről, hanem azok a segítő foglalkozású szakemberek is, akik a társkeresés, karrier tanácsadás, munkahelyi humánerőforrás gazdálkodás és tanácsadás területén működnek, és nap, mint nap találkoznak problémás esetekkel. Az a tapasztalatunk, hogy ezt a tabut még ők sem mindig merik megtörni. Tréningjeink és termékbemutatóink során megtanítjuk a hatékony visszajelzést, amelynek során nem sérül sem a másik fél önbecsülése, sem maga a kapcsolat. Hiszünk az őszinte emberi kapcsolatok, a társadalmat formáló mikro- közösségek erejében, és a szánalom vagy viszolygás helyetti pozitív tettekben.