Szájszag, szájápolás, kellemetlen lehelet, szájhigiéne

Ön itt jár: Főoldal Kedvezmények - Tetrobreath - Szájszag, szájápolás, szájhigiéne, kellemetlen lehelet Fehér a nyelve vagy térképnyelve van?
Tisztelt Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy áraink október 5-töl emelkednek. Utoljára 2012. márciusban volt árváltozás, azóta azonban sajnos a Forint-Euro árfolyam jelentösen változott. Akkor 290 Ft volt 1 Euró, ma pedig 314 Ft. Megértésüket köszönjük. A Tetrobreath Kft. vezetése
 

Kedvezmények

Akció

Idöröl idöre kaphatók webáruházban akciós termékek, vagy termékcsoportok. Az akció kezdetekor mindig pontosan megadjuk, hogy milyen feltételekkel vehetö a kedvezmény igénybe, milyen termékek érintettek, mennyi a kedvezmény és mi az akció határideje.

Törzsvásárlói kedvezmény

Aki egy adott naptári évben nagyobb értékben vásárol terméket, az alábbi összeghatár elérését követöen, az adott naptári év végéig, minden további vásárlás alkalmával kedvezményre jogosult!

A kedvezmény mértéke:

  • 35.000 - 55.000,- Ft = 3%
  • 55.000 - 90.000,- Ft = 5%
  • 90.000, - Ft felett= 7%

A webáruház folyamatosan összesíti a vásárolt mennyiségeket, vásárlónként. Amint a vásárolt mennyiség eléri a sávhatárt, a következö vásárlásnál a kedvezményt figyelembe vesszük. A kedvezmény a teljesítést követöen a naptári év végéig érvényes. 

A kedvezmény érvényesítéséhez a személyes kódot a webáruházban való rendelés során be kell írni, telefonos rendelésnél pedig be kell mondani.

A törzsvásárlói és az akciós kedvezmény nem vonható össze.