Szájszag, szájápolás, kellemetlen lehelet, szájhigiéne

Ön itt jár: Főoldal Vásárlóink írták - Tetrobreath - Szájszag, szájápolás, szájhigiéne, kellemetlen lehelet Vásárlóink írták
Tisztelt Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy áraink október 5-töl emelkednek. Utoljára 2012. márciusban volt árváltozás, azóta azonban sajnos a Forint-Euro árfolyam jelentösen változott. Akkor 290 Ft volt 1 Euró, ma pedig 314 Ft. Megértésüket köszönjük. A Tetrobreath Kft. vezetése
 
Vásárlóink írták

G Róbert, Budapest

Kedves Tetrobreath Csapat,

Köszönöm, hogy forgalmazzátok ezt a szert Magyarországon. Én az USA-ban találtam rá, és nagyon örültem neki, mert bár csak 28 éves vagyok, enélkül rossz a leheletem. Mindig az utolsó pillanatban rendelek, de még egyszer sem fogyott ki, mert mindig gyorsan kiszállítottátok.

V Sándor, Budapest

El voltam keseredve, mert 46 éves vagyok, sok fogpótlásom van, és nem volt jó a leheletem. Mindenki azt mondta, ebbe már most nyugodjak bele, ez ebben a korban már csak így van. Nem akartam belenyugodni, mindent kipróbáltam, amit a neten találtam. Semmi sem segített. Végül megtaláltam a Tetrobreath-et. Azóta boldog vagyok, mert megvan, amit kerestem.

Hátha még a barátnőmet látnák, azóta szinte újra belémszeretett.

Köszönöm a feltalálónak és Önöknek!

Sz Ildikó, Érd

Tudtam, hogy nem jó a lehelettem, de akármit próbáltam semmi sem használt. Mentem fogorvostól fogorvosig, lecserélték a koronáimat, de semmi nem változott.

Mióta a Tetrobreath-et megismertem, minden rendbe jött, azóta nyugodt vagyok, csak arra figyelek, hogy a szerből mindig legyen tartalék otthon.